Tuesday, May 26, 2009

ada apa dengan track bottom.

aliffie baru belajar pakai seluar jeans.

itu lah seluar yang di pakai nya hari-hari.

pergi padang main bola.

seluar jeans.

pergi kedai beli kelapa.

seluar jeans.

tonton televisyen.

seluar jeans.

sampai kan kalau seluar jeans nan satu itu di cuci, aliffie sanggup bertuala tunggu seluar jeans itu kering dari ampaian dan pakai balik seluar jeans.

"epy!!! epy!!! cepat ler!!" laung rizal dari luar rumah aliffie.

"jap! jap! baru lepas mandi! jap! jap!" aliffie pekik dari balik pintu.

cepat-cepat baju popeye belang merah di sarung kan, seluar jeans kegemaran di longsor kan ke kaki.

ZZZZIIIPPPP!!!!

...

"nak pakai seluar nie lagi?" makcik som tanya.

aliffie geleng.

serik.

nota kaki : sejak itu aliffie pakai track bottom jek. biar tak bergaya. risiko tiada.

18 comments:

aloy_paradoks said...

kalau track bottom ada zip mcm mana?

bias® said...

maner ader. sumer pakai getah cerut jek.

fariezul said...

Ooohhh.. patutla..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

haha pakailah seluar bola lagilah takde risiko haha

dark ray said...

lu tak pakai seluar dalam eh?
boxer ke?

patungcendana said...

salam...blog hopping...

apa jadi actually...zip rosakke?...ahaha :-D

zul hafixi said...

uishhh... giler sakit... aku dapat bayangkan azabnye..

Dark Ray said...

pandai tk gua promosi blog lu secara tak langsung?
bukan macam nurul tu gila glamour sorang-sorang..
adam lagi la tak boleh harap..

Dark Ray said...

ohh lupa pula nak gelak..
hahahaha...

bias® said...

fariezul-ku memang celaka kan?
ritz-yes...
ray-tak. free hair.
pepatung-salam. zip rosak? aaa? aaa?
hafixi-kan? sakit bukan?
ray-yeah! bloggers paling homo. cantit!

Dark Ray said...

kalau lu berani lu copy gambar tu dan letak kat blog..
hahaha...

patungcendana said...

oh bukan zip rosak la ya...hehehe

err...main dota tu apa?

bias® said...

ray-biler aku tau nak copy, aku tampal lah. haha!
pepatung-bukan...haha! main strategy game.

aloy_paradoks said...

Gua bz byk keje... bukan ray duk kg tak buat ape///... boleh la die tolong promosi kan lu..

Fariezul Jaafar said...

try viagra.. hahah..

bias® said...

aloy-sedih nyer...
fariezul-gua muda lagi. gua link lu ek?

Fariezul Jaafar said...

sila2

bias® said...

cantit! luv you lah!