Tuesday, May 19, 2009

dari friendster ke blogspot.

tada!!!!

aliffie sudah ada blogspot!

tahniah kepada aliffie!

tepuk tangan untuk aliffie.

*tepuk!*

*tepuk!*

13 comments:

bias said...

tes...tes...

aloy_paradoks said...

ahahaha,,, aliffieeeee sudah ada blog spot... sekarang juga aku link kamu...

Tahniah untuk Alifie....

aloy_paradoks said...

ko amik dashbord,, klik layout...

pastu klik "add a gadget"...

pastu klik "blog list" dan copy paste alamat

blog orang yg nk ko link... and save...

pastu ejas ejas naik turun nak letak kat mana..
mudah kan?

aliffie said...

terima kasih...haha! bes! bes!

Anonymous said...

tes...tes...

dark ray said...

tepuk tepuk!!!
gua tak boleh sign in tanpabukti lagi ni..
nanti gua tepuk lagi..

Dark Ray said...

bayang tu still on or bias ni je yang aktif?

Dark Ray said...

gua rasa gua tahu kenapa..
lu jeles sebab aloy menang pertandingan tu kan kan kan???
sebab tu terbinanya blogspot ni..
kan?
kan?
kan?
kita kalahkan dia sama-sama!

aliffie said...

'bayang' tuh eksen jek. 'bias' jek yang jalan. tak puas ati aku dgn si nurul tuh. yeargghhh! marilah menuju kejayaan!

aloy_paradoks said...

tergugat aku dengan kemunculan BIAS ni...

aliffie said...

belum stat aper-aper lagi bang. rilek lah.

azurasirri said...

mari tepuk tgn ramai2 utk encik alipie kita..tahniah!

Anonymous said...

farid kamil hensem!