Thursday, June 11, 2009

garfu

"aaa...garfu... saya benci garfu..."

"see? see? tak boleh...aaaaaaaa...see? tak boleh..."

"bila nak abes nie? susah lah...susah nyer garfu nie....aaaaa...."

"awak diam lah...orang semua pandang kita tau?"

"tapi? garfu? mengapa garfu? mengapa? susah tau? susah!"

"aaaaaaa...tengok? jatuh balek?! aaaaaa...tengok? dier jatuh lagi??"

...

"jangan jadi bodo lah awak oi!! awak boleh tak makan sup tuh dengan sudu??? saya dah segan dah orang pandang-pandang!"

14 comments:

Dark Ray said...

lalala...

Dark Ray said...

kenapa orang pandang?
pelik ke mencuba?

bias® said...

ray- udah aku cuba cakap kuat-kuat? mau nyer org tak pandang? haha!

aloy_paradoks said...

lu masukkan sup tu dalam freezer... pastu boleh makan guna garfu..

patungcendana said...

makan sup dgn garfu?...tak gi sekolah ke...
pakai chopstick la...

re:...aku memang suka menyusahkan diri...kira macam hobi la tu...hehehe

paiseh said...

woi.!! makan tu diam2 la.. tak blaja agama ke??

en.Adam said...

wuwuwuwuwuwuw
bias aku nak ngadu kat kau..
budak2 ni buat projek never ending story
tapi tak pass kat aku pun..
wuwuwuw
sedih sob sob

dark ray said...

http://musicgraphy.blogspot.com/2009/06/gadis-desa.html

untuk orang yang tak tahu mosaic tu apa..

patungcendana said...

ray...

aku kena tengok kat website ke...

cakap je takleh...misteri sungguh...

Hidemichi said...

org tak berduit makan dengan garfu la..baru lambat abis!hshshs

bias® said...

aloy- maner nak cekau kat kedai makan?

pepatung- menarik. nanti aku cuba.

paiseh- agama hindu? tak.

adam-alalala...cian nyer dier...

ray-hehe.

hidemichi-yess...

zul hafixi said...

aku dulu lepak pizza penah try makan mushroom sup kai pisau potong pizza tuh... darah2 beb... seminggu lepas tuh aku makan kai straw jer... kat spital...

shakinah said...

ape dark ray ni post2 aku punya entri sampai siam...
haha!
incik bias.
pe mosaic tu?

bias® said...

hafixi- kesian. boleh aku datang melawat tak?

shakinah- ler? tak abes lagi?