Friday, June 12, 2009

kalau berani, makan lah?



agak-agak korang lah, cemaner nak makan nasik nie?

20 comments:

gua bukan dark ray said...

gua tahu!!
ikut belakang!!
betul tak?
lu jangan nak tipu laa...
gua ramai kawan gay!!!

patungcendana said...

macam fear factor pulak....huhuhu

kau gay ke?...:-D

aloy_paradoks said...

suap guna tangan masuk mulut la..

bias® said...

bukan dark ray- haha! aku pun pk cenggitu jugak. haha! kalau lauk sayur boleh lagi? kalau ketam? haha!!!

pepatung-aku lesbian lah.

aloy- guna tangan saper?

aloy_paradoks said...

kalau gua tak yah guna tangan gua,,, pasal Lisa dah suapkan...

patungcendana said...

lesbian?....aku dah agak dah...sebab tu kau suka lisa...ahaha

re:...anti-social...

ala...kau tu dengki sebab tak dapat jadi first commentor kat blog aloy.....ahahahaha...

bias® said...

aloy- urgh! marah nyer!

pepatung- dah sumer kau sapu? aper lagi yang tinggal?? apa lagi??

patungcendana said...

ye la...next entry aku beri kau first, second, third...dah...tak yah nak hantuk2 kepala kat lantai lagi...ahahaha

en.Adam said...

kau suapkan aku??

EN.ROBOT said...

nuat brahim terer kot mkn nih,.,.~
(,")v peace,.,..,jgn marah gue,.,.~

zul hafixi said...

pakai garfu la... ko ingat makan sup je ley kai garfu ker??

bias® said...

pepatung- baguih...

adam- tak nak!

bobot- haha!

hafixi-garfu? pergh! luka-luka beb?

patungcendana said...

re:...ok gak babi airlines....kau boleh jadi pilot...ahahaha....

taufiq said...

bace bismillah beb

bias® said...

pepatung-aku takder lesen kapal terbang.

taufiq-woohhooo...welkam bro!

patungcendana said...

re: ...life is easy

easee peezee lemon squezee...hehehe

boleh buat poem tu...

patungcendana said...

re:...siapa yang keguguran nie?

kau la...keguguran rambut...hahaha

patungcendana said...

re:...musim panas

erk...bukan musim bunga ke...

shakinah said...

-___-

bias® said...

cemaner nak jawab nie?