Thursday, June 4, 2009

nasi lemak

"singgah dekat gerai nasik lemak tuh kejap. i nak beli nasik lemak lah"

"takder parking lah"

"ala... berenti jek tepi kejap. i turun beli kejap jek."

"erm..."

"you nak kirim apa-apa ker?"

"tak."

...

"eh! beli kan i nasik lemak!"

"satu?"

"dua lah...baru seimbang...hehehe..."

"jahat! satu cukup!"

nota kaki : salah ke nak nasik lemak dua? salah ke?

24 comments:

aloy_paradoks said...

Menang Lagi! Yes!

aloy_paradoks said...

satu? mcm tak lengkap je......

zul hafixi said...

dua baru pakej... lebey2 x cukup tangan nak bawak... huuuu

patungcendana said...

nasi lemak?...

Sarah said...

tapi kan nasi lemak letak dalam plastik. beli sepuluh pun takpe. siapa yang over-sensitive ni?

patungcendana said...

re:...kejar ayam...

orang keyell memang la...kejar ayam pun excited...:-D

Dark Ray said...

hahaha...
mana boleh beli lebih dua..
kucing ke apa?
hahaha...

p/s : ramai yang susah nak faham entri lu kali ni nampaknya.. hahaha...

bias® said...

aloy-ah!
aloy-kan? dua baru lengkap.
hafixi-tangan ada dua jek kan? lain lah sotong.
pepatung-yer. nasik lemak.
sarah-hehe. yerlah.
pepatung-maner nak cekau ayam kat kl nie?
ray-aku raser pun begitu juga. dah lah. tanak buat entri susah paham lagi lah! haha!

aZreIL @ RaDuNk said...

nasi lemak?
cam bese dengar jer..
eh mat..
lu layan syurga cinta gak ker?
hahahahA~

bias® said...

tak.

aZreIL @ RaDuNk said...

ko nak nasi lemak?
member aku ada 2..
elok jer bungkus..
tapi..
member aku laki lar..
hehehe

bias® said...

laki? boleh jugak. tiada rotan, akar pun boleh. haha!

aZreIL @ RaDuNk said...

nak ek?
nanti akU kasi number phone dia kat ko..
nama dia rizal..
tapi orang panggil dia dark ray..
hahahahahaha

patungcendana said...

erk...nasi lemak tu analogy ke...untuk apa ye...

re:...ada...mak ayam...anak ayam...ahahaha....

aZreIL @ RaDuNk said...

6 baris teratas jer refer kat nasi lemak..
yang selebihnya...
bukan dah rasanya..
betul x tuan punya blog?
hahahaha

bias® said...

azreil-sure ker kau ngan ray dah lamer kawan? setau aku, dier samer jek macam aku? ray lain kau cakap nie kut?
pepatung-aaa?
azreil-ntah! haha!

patungcendana said...

ahahahahahaha...

tu la...aku tanya soalan tak nak jawab...:-p

Sarah said...

saya biasa makan nasi lemak 3.

zul hafixi said...

akoo da lame x pekena nasi lemak... lala...

paiseh said...

apam takde?? apam..

aloy_paradoks said...

kerang takde? kerang?

bias® said...

pepatung-ah! biar ia menjadi misteri...haha!
sarah-3???? hebat!
hafixi-boleh jek pegi beli.
paiseh-nasik lemak ngan apam kan dah dekat tuh?
aloy-kalau mintak baik-baik, dapat kut?

Sarah said...

abes tu nasi lemak singgit yang agak kedekut pengisiannya. beli 3 baru cukup.

bias® said...

yer. 3 baru cukup. tapi aku biasa dua jek.