Tuesday, July 7, 2009

jangan pandang belakang.

puyol : kita nak main kat mana nie?

hilario : samba sports planet.

johnny depp : dekat petaling jaya.

puyol : jangan pandang belakang.

hilario : ingat seram lah tuh?

johnny depp :puyol, kau pakai baju keja jek main bola?

...

johnny depp : bodoh! bogel dalam kete!!!

...

puyol : kan aku dah kater jangan pandang blakang?

30 comments:

Hidemichi said...

puyol mcm malas malas jer nak main tu...biar aku ganti!

cik lubakpink said...

klau kkte xcmtu lgi la org nk pndang..
buat org trtye2..

patungcendana said...

puyol tu lelaki ke perempuan?

en.Adam said...

agak agak puyol tu taste aku tak??

paiseh said...

lain kali bawak laa kain pelikat gi main futsal...

sayanghasni @ yus said...

sengal tul..
tmpat futsal tu takder toilet ker???
kot yer pun..
jangan arr bugil2 gitu...

azzaliena suziantie said...

hahaha...
gile malas si puyol tuh nak pergi tandas ;p

kakuna_daisy said...

laki2 je takpe...18sx ke ape ke..hahahha

shakinah said...

nak pandang jugak!
lama lama.
haha

bias® said...

hidemichi- next time nak main aku roger kau.

lobak- pandang ape?

pepatung- jantan.

adam- taste kau cemaner?

paiseh-kain pelikat? tak puyol lah pakai kain pelikat.

yus- ader. dia sajer suka. haha!

suzy- mesra, cepat dan betul.

daisy- laki-laki berjiwa wanita cemaner?

shakinah- pandang ape?

zul hafixi said...

ko nih bias...
suke wat entry berstatus mosaic...

jony depp men bola ke??

cik lubakpink said...

pndang blakang ler..

aloy_paradoks said...

besar dan teguh tak?

triple x malaya said...

hebat..puyol main bola dgn lu..player bacar tu..sesekali gua nak join boleh?

bias® said...

hafixi-johnny depp aku main bola. johnny depp kau?

lobak- owh...bes ker pandang blakang?

aloy- keter ekon. kecut lah.

tripple h- boleh. boleh. lagi ramai lagi bes.

patungcendana said...

handsome tak?

patungcendana said...

zul...mosaic tu apa??????....baik kau jawab...

shakinah said...

aloy- keter ekon. kecut lah.


HAHAHH!

bias® said...

pepatung - macam puyol lah.

pepatung lagi - jawab zul.

shakinah- haha jugak.

momo the munkee said...

puyol...puyol...dah tue2 buat perangai camni...malu la kat org ramai...

patung-mosaic 2 bende yang org pasang kat lantai...kan bias kan???

patungcendana said...

momo...

mesti kau tahu kan...beritau la aku...dari dulu aku tanya takde sorang pun yang jawab...huhuhu

en.Adam said...

aku suka yg macam aloy

bias® said...

momo- ha'ah! yer! yer! betul! betul!

pepatung- jawab momo.

adam- lebih kurang lah dia. aloy taff lagi.

cik fatihah said...

hahaha!!

bias® said...

hahaha jugak lah kalau gitu.

EN.ROBOT said...

joe kah itu..?

Putra Azzahir said...

spot on encik robot !!! sape lg kalu bukan jo ! hahaaha

bias® said...

bobot - tidak syak lagi!

azzahir- yeargh!!!

NUFFIE MAHDI said...

lain kali record 3gp...pastu post kat blog..baru real!

NUFFIE MAHDI said...

lain kali record 3gp...pastu post kat blog..baru real!