Saturday, October 10, 2009

ke-ranjang

itu hari aku kemas-kemas bilik yang elok sikit dari sarang biawak tu.

bilik dah start ber aroma ganjil, baru reti nak kemas ye tak?

kemas.

kemas.

kemas.

wah!

aku terjumpa balik bola keranjang aku time sekolah-sekolah dulu.

halamak! best betul!

apa lagi? beraksi lah kat dalam bilik dengan bola tu, kain pelikat pun kain pelikat lah!

dentam! dentum!

dentam! dentum!

no look pass!

prang!

nota kaki : sekarang aku dah ada monitor 19 inci baru. terbang empat rat. bengong!

20 comments:

Anonymous said...

hem tu lah ko..hahah sian jea la aku lehh cakap..

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

memang.................





....................bengong





pon~

nuyuljana said...

hahahaha.

monitor tu ibarat goal nya eh?

=))

sayu=pilu said...

tula asal ko cemerkap sangat..kan dah melayag ber rat2

Koyuki said...

ahahaha...

mst kiut ko berkain pelikat membaling bola

kimisai said...

pengajaran...
























jangan beria n galak sangat dalam bilik..
hahaha

aloy_paradoks said...

tu yg lama tak update tu..

imHepPie said...

haha...besh2..mainla lgi..

azzaliena suziantie feisal said...

tuhhh laaahhh
terlebih galaaaak sgt..
wakakaka

mamai said...

patut la gambarnya lebih cerah dan terang dari dulu

HujanBalikKeLangit said...

ganas sgt..hahahha

patungcendana said...

nak tengok...nak tengok monitor terbang!!!!!!!

dark ray said...

ada lagi blog lu rupanya?

patungcendana said...

re:...tak pernah tengok ke cerita patung cendana? best tau...

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

pakai ken plekat lak tu, nsib baek tak telanjang..hahahaah..

J@J@ / Bini The Rock said...

xD

kah kah kahhh!!....

takpe, duit raya kan ko dpt banyak! ape lagi..sambar la satu..

Nabil Fizri said...

boleyh tahan bangang

shakinah said...

nama pun alfiliee.
alfiliee memang macam tu.

alifilee.
alfile?
ah!
apaapalah!

fndrocka said...

hhahaha..kesian gilo!
tak pernah pun tgk cerita patung cendana

bias® said...

anon- ha'ah

nad- kan?

nuyul- boleh jadi lah.

sayu- nak buat cemaner?

koyuki- sumpah tak.

kimi- pengajaran di terima.

aloy- salah satu faktor lah tu.

heppie- oke.

suzy- yesh.

mai mai- tentu!

qist- sikit jek tuh.

pepatung- tak boleh.

dark ray- ada.

pepatung- tidak.

kakuna- nasib baik lah kan?

jaja- mana dapat duit raya lagi.

nabil- boleh lah...

shakinah- kau kenaper?

fnd- kesian...