Saturday, October 24, 2009

panduan mementas kan teater for dummies.

london : ia hanya gelang plastik tipis, yang dipakai pelajar, mungkin untuk tunjuk tanda persahabatan.

gelang itu boleh diperoleh dalam pelbagai warna dan cukup murah.

kini, ia menjadi sensasi dalam masa yang singkat di taman permainan sekolah rendah di seluruh britain.

namun, namanya yang membuat ibu bapa cemas - gelang seks. dan ia dipakai oleh kebanyakan kanak-kanak yang terlalu muda untuk memahami maksud perkataan itu.

“saya terkejut apabila anak saya memberitahu nama gelang itu,” kata donna heaton.

anaknya, sam yang berusia lapan tahun meminta wang untuk membeli satu gelang berkenaan daripada rakan sekolahnya minggu lalu.

hasil perbincangan dengan ibu bapa pelajar lain, donna mendapat tahu bahawa warna gelang yang berbeza itu membawa pengertian berlainan...

...

sudah baca petikan artikel akhbar di atas?

seterus nya, pentas kan teater anda!

nota kaki : agak-agak bosan duk umah dan merancang nak tonton 'manusia hina'? jangan! better bosan duk umah.

21 comments:

dzul hafixi said...

gile ah gua first....
"manusia hina"
maksud kau apa?
mosaic??

Koyuki said...

agak2 kiut kalau pakai gelang tu?

beli lah satu..

ahahaha~

mamai said...

gelang yang sibuk orang pakai ke nampak macam tanda org baru keluar dari hospital mental ajer

sharamli said...

manusia hina ap?

kimisai said...

erkkk...






























no komen...

imHepPie said...

aku pon nak 1...

Nabil Fizri said...

gelang itam?

terompahkayu said...

dulu dalam lokal scene. budak2 jadi trend pakai gelang tube yang ada kain warna warni macam ala2 batik tu. dibuat secara DIY oleh makcik2. bila datang gelang terbaru ni. kapitalis dapat untung 300%!

paiseh said...

lu ada stok gelang seks tak?

triple x malaya said...

hina tu ape bro..?

dark ray said...

eh eh sama laa dengan cerita semalam..
sebijik!!!

aloy_paradoks said...

entry mcm celake... dalaman giler..

bias® said...

hafixi- maksud aku...aaa? boleh lah mosaic tuh.

koyuki- tanak.

mai mai-agak lah.

sha- teater.

kimi- gud.

heppie- beli lah.

nabil- ntah lah.

terompah- ye ker?

paiseh- tiada.

triple x- hina tuh macam...macam...

dark ray- kan?

aloy- ya!

EN.ROBOT said...

ble nk kuar buku nye..?

patungcendana said...

manusia keji?

J@J@ / Bini The Rock said...

xO

lawa ke gelang tu??

**aku pakai gelang manik2 aje..tak ade istilah tersirat kan??

terompahkayu said...

musim gelang warnawarni dalam tiup paip lutsinar tu dah lama bertahun2 dulu aku pun tak ingat bila. tapi memang wujud. ha.

bias® said...

bobot- buku apa?

pepatung- kenapa?

jaja- lawa kut?

terompah- owh...

Hidemichi said...

ada2 je modal lu nak selit bab-bab tu yer..

bias® said...

itu memang antara scene dalam teater tu bro. tak tipu.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛