Friday, October 30, 2009

ulasan dan nautika.


nautika.

teater yang mencerita kan kisah seorang datin (baca : nurul asyikin) yang mengalami selsema. kehidupan nya yang sebelum ini mewah dan senang lenang terganggu oleh penyakit selsema yang di alami nya.

mana tak?

asyik bersin-bersin jek?

nak sembang pun tak best!

datin ini lalu pergi ke klinik yang berdekatan lalu meminta ubat selsema.

berikut adalah sedikit petikan dialog nautika.

"puan, ambil nombor dahulu. nanti kami panggil ya?"

...

nurul asyikin sebagai datin.

dark ray sebagai landak laut.

penakluk air sebagai jehan miskin.

nota kaki : effect bersin yang sangat real di bantu oleh teknik c.g.i menambah kan lagi mood di dalam teater ini. tahniah nautika!

16 comments:

Koyuki said...

comel nurul asyikin

mamai said...

tak dapat joint pasal malam tadi kena celebrate besday anak aku yang sulung...camner leh lupa besday dia

Hidemichi said...

penakluk air xde blog pulak?

kimisai said...

ermm gua nk sgt tgok...tp...

sharamli said...

nah tisu...lap hingus...

dark ray said...

tq

aloy_paradoks said...

ye.... tq jugak..

paiseh said...

ni teater enviromental kan..?? nak cucuk c.g.i celah mana woi..??

en.Adam said...

emm best nye ada c.g.i

cik EPAL said...

pelakon ke hape ni?? hehe..

btw, i link u k ;)

bias® said...

yuki- kan?

mai mai- takper. ader ulangan nanti.

michi- ntah dier? degil.

kimi-ader ulangan. jangan risau.

sha- bagi tisu kat saper?

dark ray- sem-sem.

aloy- yer. sem-sem jugak.

paiseh- ada lah...saper suruh tak datang?

adam- yeth.

epal- okeh.

wmy said...

tahniah.

bias® said...

yea. tahniah!

aloy_paradoks said...

apa ni tak update?
disiplin mana? disiplin?

shakinah said...

taniah!

bias® said...

aloy- dah update dah lah...

shax- yer. tahniah!