Sunday, November 15, 2009

silence! i kill you!?

kosong.

aliffie menung panjang.

kenapa study tak masuk-masuk ni?

batang kanser tinggal kotak sahaja.

urgh!

"wan yatt leung! pinjam motor. aku nak pegi beli rokok lah" aliffie meminta keizinan wan yatt leung untuk meminjam motorsikal nya.

"nah! kunci. lu isi minyak sekali aaa?" wan yatt leung menghulur kan kunci motor kepada aliffie.

aliffie berjalan laju menuju ke depan blok hostel.

motor honda cawan wan yatt leung aliffie hidup kan.

preng!!!

laju menuju ke kedai mamak.

singgah di stesen minyak bagi menuruti amanah wan yatt leung.

full tank.

tentu wan yatt leung gembira.

prenggg!!!

...

"thank you wan yatt leung. nah! amik balik kunci. motorsikal kau aku parking dekat belakang blok tau?" aliffie senyum.

wan yatt leung angkat kening.

"memang motor tu wa parking lekat belakang blok pun. motor sapa lu angkat tadi?"

nota kaki : aliffie memohon maaf atas kebimbangan yang di rasai oleh pemilik motorsikal honda cawan tersebut atas kecuaian aliffie sendiri. maaf.

16 comments:

Koyuki said...

huhu
honda cawan

sayu=pilu said...

hehehehkihkih
silap angkat moto ker kawan..ahahaah

triple x malaya said...

tibai je la janji boleh pg beli asap...

HujanBalikKeLangit said...

motor honda cawan tuh leh kongsi kunci ke???

imHepPie said...

perghh untung la tuan moto..bahgia idop kalo ari2 org salah pinjam

patungcendana said...

hahahahaha....

dark ray said...

sory sebab lupa nak inform..
gua pun nasib baik je tak terlepas..
lain kali jangan tidur lepas jumaat...

dzul hafixi said...

time kasih bias..
full lu isik ek..
gud2..

paiseh said...

kunci moto sape lak lu tibai??

bias® said...

yuki- kenapa dengan honda cawan?

ayu- yalah.

triple x- kan?

qist- itu yang magis nya tuh.

hepi- semestinya.

pepatung- haha jugak lah kan?

dark ray- aloy kata nak muntah?

pai- moto tuh buleh masuk sumer kunci.

Dark Ray™ said...

nak muntah sebab banyak sangat..
yang imran punya sangat cun..
kitorang bagi dia tempat pertama hari tu..
no kroni-kroni punya award..

en.Adam said...

hai alipi!:)

mamai said...

camner kau start motor pakai kunci lain ajar aku

kimisai said...

minggu depan lokap la lu..jaga...

Hidemichi said...

kunci pesen macam mana cine tu punya?

bias® said...

dark ray- woah...

adam- hai.

mai mai- bukan kunci. moto tuh yang magis.

kimi- dah lama dah. tak masuk lokap pun? buwek!

michi- kunci biasa jek. moto tuh cucuk screw driver pun buleh idup.