Monday, July 26, 2010

jangan tutup lampu!!!

"hello encik aliffie? kerja kitorang dah siap ni. datang lah site buat inspection."

...

"dah senja dah ni? apa tak call besok jek? dah. jom. jom."

...

"yang ni okay. yang ni pun okay. okay lah semua. besok datang office ambik inspection form dari saya ya? ada apa-apa lagi?"

...

"tingkat atas encik belum tengok lagi pun? okay ke?"

...

"gelap! saya tengok tengah hari besok lah!"

nota kaki: encik aliffie pun ada kelemahan.

7 comments:

mamai said...

hahahahah tak macho la bro

Dark Ray™ said...

lu kena lepak ni...
lepak...

J@J@ / Bini The Rock said...

tingkat atas tu gelap? entah2 ada Niyang Rapik...

aaauuuuuuukkkkkkkk!!!!

NUFFIE MAHDI said...

jerangkung pon penakut ke?

✖Maqruf Lim✖爱 你✖ said...

nak ikut lepak

Huj@n said...

huh...pemalas?

aloy_paradoks said...

dan anjing!